sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pienissä häissä

Viikonloppu hujahti asuntoa etsiessä ja shoppaillessa. Nähtävyydet saavat odottaa siihen saakka, kunnes esikoinen saapuu muutaman viikon päästä poikakaverinsa kanssa.

Perjantai-iltana laittauduimme kaikki vähän hienommaksi iltaa varten, sillä menimme  viereisen hotellin libanonilaiseen ravintolaan syömään ja  kuuntelemaan paikallista musiikkia.

 

Kun olimme tilanneet ruuat, alkoi yhtäkkiä kaikki taputtamaan musiikin tahdissa ja osa nousi seisomaan. Paikallinen hääpari saapui viettämään hääjuhlaansa ravintolaan. Morsiammella oli upea valkoinen hyvin peittävä hääpuku laahuksineen ja miehellä tumma puku. Perässä seurasi hääseurue, joka ei ollut kovin suuri. Pienet tytöt olivat niin kauniita rimpsuhameissaan  ja pojat puvuissaan. Miehet istuivat omissa pöydissään ja käsittääkseni morsiamen isä naisten ja lasten kanssa. Morsiusparilla oli oma koristeltu pöytä. 


Hääparin tanssi oli "My heart will go on", Titanikista. Kovin rauhassa he eivät saaneet tanssia, sillä valokuvaajat pörräsivät koko ajan ympärillä tallentaen joka hetken. Tytöt kiinnittivät huomiota siihen, että hääpari ei katsonut koko tanssin aikana toisiaansilmiin...  Orkesterin lisäksi esiintyi vatsatanssija  (arabiaksi raqs sharqi), ja lopuksi hääseuruekin tuli lavalle tanssimaan ja kolmikerroksinen hääkakku tuotiin tanssilavan viereen. Tanssijien käsien liikkeet oli hyvin kaunista katseltavaa...Hääjuhla jatkui pitkälle yöhön, mutta me lähdimme takaisin  hotellillemme päin. Ilta oli lämmin, ympäristö kauniisti valaistu ja taivaalla loisti kuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti